Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díj 2013. évi pályázati kiírás

A Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület által alapított díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz.

A 2012. december 12-én alapított díj évi egy alkalommal kerül átadásra a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területén megvalósított projektekért. A díj egyének, csoportok, cégek, egyesületek, szervezetek, intézmények vagy egyetemi hallgatók, hallgatói csoportok számára adható a Gran Prize díjbizottság döntése alapján. A 30 évnél idősebb, publikációkkal rendelkező jelölteket a bizottsági tagok terjesztik jelölésre. A Testület tekintetbe vette azt a körülményt, hogy a 30 évnél fiatalabb egyének, hallgatói csoportok általában nem rendelkeznek hivatalos publikációkkal, melyek alapján a Gran Prize díjbizottság ajánlást kérő leveleire a felkért szakmai szervezetek jelöléseket, ajánlásokat tehetnének. A 30 éven aluliak számára a részvétel lehetőségét tematikus pályázatok segítik.

A pályázatot az alábbi feltételekkel hirdették meg: a benyújtott pályaművek a Gran Prize díjbizottság által felkért szakmai szervezetek jelöltjeivel együtt kerülnek elbírálásra.

A díj alapításának előzményeiről és céljairól, valamint a kezdeményezéshez való csatlakozásról részletesen a csatolt pályázati kiírásban tájékozódhat. A Gran Prize díjátadóra minden év májusában kerül sor ünnepélyes Gran Gála keretében.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. március 31.

A pályázat tartalmi követelményei:
- személyes szakmai önéletrajz
- a pályamű pontos leírása, előnyeivel, különös tekintettel annak újdonságtartalmára
- maximum 10 oldal, csatolt dokumentumok nélkül
- kiegészítő dokumentumok, amelyek kapcsolódnak a pályamű és a pályázat megítéléséhez

A pályázati anyagot elektronikus adathordozón (CD-én) és nyomtatott formában kérjük benyújtani személyesen vagy postai küldeményként, zárt borítékban, amelyen szerepel „Gran Prize 2013” felirat! A CD–n Word, Excel, pdf és jpg file-okat várunk!

A pályázat benyújtásának helye: Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület (1121 Budapest, Ágnes út 21. A.)
További információ:
Tel: : +36 309/708/433
Email: swechamb@hu.inter.net
Web: www.swedishchamber.hu