Márciusban már 36. alkalommal kerül sor a Műegyetemi Állásbörzére

Idén március 6-7-én kerül megrendezésre a tavaszi állásbörze-szezon legnépszerűbb rendezvénye. A szervezők február 5-ig fogadják a kiállítóként megjelenni kívánó cégek jelentkezését.

A tavaszi állásbörzét mindig valamivel nagyobb látogatói érdeklődés övezi, mint az őszit, hiszen még mindig ebben a félévben diplomáznak többen, így számukra a tavaszi rendezvény remek karrierindítási lehetőségnek minősül, különösen a korai időpont miatt. Az időben elkezdett álláskeresés gyümölcse ugyanis a diplomaosztóra akár már be is érhet, s a műszaki vagy gazdasági végzettséggel rendelkező frissdiplomás szakember azonnal kamatoztathatja is tudását a képzettségének és kompetenciáinak leginkább megfelelő területen.

A Műegyetemi Állásbörze - társrendezvényének, a BME Külügyi Börzének köszönhetően - a frissdiplomás álláskeresőket megszólítani kívánó cégek mellett azoknak a kiállítóknak is kedvez, akik külföldi szakmai vagy tanulmányi lehetőséget kínálnak felsőfokú végzettséggel már rendelkező vagy tapasztalatra éhező alsóbb éves érdeklődőknek. A szervezők szerint a Műegyetemi Állásbörzén és a Külügyi Börzén felkínált lehetőségek összefüggnek: az egyetem, a nyelvtanulás, a külföldi tapasztalatszerzés és az elhelyezkedés a karrierépítés egy-egy fontos állomásai - az egyik elősegítheti a másikat, s az a tapasztalat, hogy nem csak a szervezők, hanem a látogatók számára is egyre inkább természetes a karrierépítésnek ez a fajta komplex szemléletmódja.

(MTI-OTS)

A 36. Műegyetemi Állásbörze időpontja: 2013. március 6-7.
Kiállítói jelentkezési határidő: 2013. február 5.
Jelentkezés
További információ