Ideiglenes változások a könyvtári szolgáltatások rendjében a BME-n

2013. március végétől előreláthatóan július végéig zajlik a BME OMIKK könyvtárépülete fűtési rendszerének korszerűsítése.

Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy a munkálatok miatt március végétől várhatóan négy hétig a könyvtárépületben megszokott szolgáltatások (tájékoztatás, beiratkozás, központi kölcsönzés, MSZO állományának kölcsönzése, folyóiratok helyben olvasása, másolatszolgáltatás) a BME Központi épületében található könyvtári helyiségekben lesznek elérhetők. A Tankönyvolvasó (TKO), a Gazdaság- és Társadalomtudományi Olvasó (GTO), illetve a Természettudományi Kutatóterem (TTO) a K épület fszt. 99-es ajtón keresztül megközelíthető.

Ezen időszak alatt a könyvtárközi kölcsönzés a K épület I. emelet 52-ben szolgáltat.

A további részletekről folyamatosan tájékoztatást ad a könyvtár honlapja és a szolgáltatási terekben elhelyezett hirdetőtáblák.

Az esetleges kellemetlenségekért előre is szíves megértésüket kérjük!

A könyvtár fűtési rendszerének korszerűsítése a Közép-magyarországi Operatív Program keretén belül a „BME OMIKK épületének energetikai fejlesztése megújuló energiahordozó felhasználás növelésével” című pályázat /KMOP-3.3.3.-09-2010-0013/ keretében valósul meg.