II. BME Versenycsapat Konferencia

Időpont: 
2016. november 03. 12:00 és 18:00 között
Helyszín: 
Központi épület aula
Kategória: 
Konferencia
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
-

A tavalyi, hagyományteremtő esemény sikere után idén ismért megrendezésre kerül a BME Versenycsapat Konferencia!

Az esemény, amely november 3-án, a BME központi épületének aulájában kerül megrendezésre, az egyetem berkein belül született innovatív megoldásokkal szeretné megismertetni az érdeklődőket. A nagy múltra visszatekintő, több nemzetközi siker birtokában lévő versenycsapatok mellett, nemrégiben alakult, szárnyaikat bontogató teamekkel is találkozhatnak.

A paletta széles, különböző típusú járművek kerülnek kiállításra: a kétkerekű erőgépektől kezdve, üzemanyag-takarékos és alternatív hajtású prototípusautókon át a napelemmel hajtott hajóig megtekinthetünk mindent. A BME csapatai mellett más oktatási intézmények járművei is bemutatkoznak.

A rendezvény segíti a csapatok közötti együttműködés erősítését is, mivel az egyes projektekben résztvevő hallgatók betekintést nyerhetnek egymás munkájába és szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki.

Bemutatkozik a BME Formula Racing Team, BME MotoStudent Team, BMEMotion, BME Solar Boat Team, GSZK Shark Team, Löködönc Pneumobil Racing Team, Műszakik Pneumobil Team, Paradicsom Csapat.

Az esemény alatt folyamatosan lehetőség nyílik kérdezni a csapattagoktól és megtekinteni a kiállított járműveket.

További részletek az esemény facebook oldalán.