„Táplálkozástudományi kutatások” című VII. PhD konferencia

Időpont: 
2017. február 02. 09:00 és 17:00 között
Helyszín: 
Ch épület 201-es terem
Kategória: 
Konferencia
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
BME VBK

A „Táplálkozástudományi kutatások” VII. PhD konferenciasorozat hetedik alkalommal kerül megrendezésre.

A rendezvényen fiatal kutatók olyan tudományos eredményeit szeretnénk bemutatni, amelyek a táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány- és technológia, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.

A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

A konferencián való részvétel ingyenes.

A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2017. január 20.

Jelentkezni a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet. A részletes programot a jelentkezések alapján a 2. felhívásban tesszük közzé.

A konferencia programja