Az International Water Association éves kelet-európai junior konferenciája

Időpont: 
2017. május 25. 08:30 és 2017. május 26. 20:00 között
Helyszín: 
K. ép díszterem, I. 97., 96., 95
Kategória: 
Konferencia
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertud.Tsz - dr. Jobbágy Andrea, Bakos Vince

Az International Water Association évente megrendezett kelet-európai junior konferenciáját 2017-ben a BME VBK tanszéke rendezi. A konferencia széles, vízhez kapcsolható szakmai területet ölel fel (ivóvíz, szennyvíz, felszíni és felszín alatti természetes vizek), elsősorban tudományos-technológiai, valamint kapcsolódó fenntartható vízgazdálkodási vonatkozásban. 

Várják 35 éve alatti szakemberek és kutatók előadói, valamint korhatár nélkül érdeklődő résztvevők jelentkezését. A vonatkozó határidők, a regisztráció tudnivalói és a kiemelt témakörök megtalálhatók a konferencia honlapján, valamint az innen letölthető konferencia felhívásban. 

A konferencia folyamatosan frissülő honlapja: http://www.iwa-ywp.eu/

A részvételi díjak viszonylag alacsonyak, hogy a szegényebb sorsú országok fiatal kutatói számára is elérhető legyen a rendezvény. A sikeres megvalósításhoz szponzori felajánlásokat szívesen fogadnak, és az érdeklődő cégeket összekapcsolják a társ-szervező szervezettel (IWA).

A szponzoráció főbb információi itt találhatók, és az abban felsorolt “csomagokon” felül természetesen bármilyen egyéb, mindkét fél számára előnyös egyéni megállapodásra is nyitott a szervezés. 

A konferencia nemzetközi tudományos program bizottságának elnöke Dr. Jobbágy Andrea egyetemi docens, a nemzetközi szervezőbizottság társ-elnöke Bakos Vince egyetemi tanársegéd. Érdeklődők számára további információval szívesen állnak rendelkezésre a következő elérhetőségeken: 

Email: vbakos@mail.bme.hu 
Telefon: +36 1 463 1243