Polimertechnika Tanszék Szakmai Nyílt Nap

Időpont: 
2017. március 25. 10:00 és 15:00 között
Helyszín: 
T épület 3. emelet
Kategória: 
Rendezvény
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Polimertechnika Tanszék

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázata keretében „Komplex tehetségfelismerő és tehetséggondozó programok a BME-n” címmel (NTP-FKT-M-16-0005) a BME Polimertechnika Tanszék középiskolások részére szakmai napot (workshop) hirdet.

A szakmai napok keretében a diákoknak lehetősége nyílik megismerkedni, a modern műanyag feldolgozási technológiákkal (fröccsöntés, extrúzió, palackfúvás, stb.) és az azokat támogató szimulációs programokkal. Megismerkedhetnek továbbá a korszerű 3D nyomtatási technológiákkal, valamint a 3 dimenziós modell alkotás alapjaival. Ezen túlmenően betekinthetnek a különböző polimerek és polimer kompozitok szerkezetének izgalmas világába is érdekes mikroszkópi bemutatókon keresztül.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a következő linken lehet megtenni: https://form.jotformeu.com/62852485123356
A rendezvényre regisztrálni 2017. március 19-ig lehet.

A rendezvény a Tanszék MT és T épületi laboratóriumába kerül megrendezésre. Mivel a hétvégén ezeket a helyszíneket csak a Központi épületen (K épület) keresztül lehet megközelíteni, ezért a gyülekezőt a K épület bejárata előtt lesz 9:30-9:45 között. Onnan csoportosan fogjuk a helyszíneket megközelíteni.
A gyülekező pontos címe: 1111 Budapest Műegyetem rakpart 3.

A programmal kapcsolatos további információért, keressétek bátran Dr. Kovács Norbert Krisztiánt az esemény felelősét a kovacsn@pt.bme.hu e-mail címen.

További részletek az esemény Facebook oldalán.