GólyaPaks

Időpont: 
2017. november 13. 08:00 és 17:00 között
Helyszín: 
Paks
Kategória: 
Egyéb
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Energetikai Szakkollégium

Elsőéves energetikai mérnökhallgató vagy? Most kezdted tanulmányaid a villamosmérnöki karon és felvillanyoz az energetika? Kíváncsi vagy hazánk legnagyobb villamosenergia-termelő erőművére?
Gyere el velünk a Paksi Atomerőműbe és ismerkedj meg az atomenergetika alapjaival, a mérnöki hivatással és szakkollégiumunkkal!

Az üzemlátogatás során először megtekintjük a Látogatóközpontot, ahol megismerhetitek az erőmű rövid történelmét és az erőműben zajló folyamatokat. Ezt követően lehetőség nyílik az üzemi terület körbejárására, ahol a primer és szekunder köri berendezéseket lehet megtekinteni, majd a Karbantartó Gyakorló Központon közelről is megszemlélheted az atomerőművi berendezések modelljeit. A program zárásaként az Atomenergetikai Múzeumot látogatjuk meg, ahol megismerheted a magyar nukleáris ipar történelmét.

Jelentkezz hamar! A helyek száma korlátozott. (Jelentkezési határidő: 2017. október 28. 23:59)

Az üzemlátogatás díjmentes. A jelentkezők között elsőbbséget élveznek az elsőéves energetikai mérnök, valamint elsőéves villamosmérnök szakok hallgatói. A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg.

Szervezők: Gallardo Güere David Enrique (guere.david@eszk.org) Hamrouni Feres(hamrouni.feres@eszk.org)

További információ az Energetikai Szakkollégium Facebook oldalán.