Fókuszban a Műegyetem és az ipar együttműködése 2015

 

Nagy tisztelettel hívjuk és várjuk a

Fókuszban a Műegyetem és az ipar együttműködése 2015

 

című rendezvényünkre, amelyet 2015. június 24-én, szerdán, 9.00 órai kezdettel a BME Q épületében tartunk. (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. Q épület Simonyi terem)

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) 2014 júniusában a „Műegyetem a Horizonton - Partnerség európai dimenzióban 2014” címmel annak bemutatására törekedett, hogy a Horizon 2020 stratégiai célkitűzései - a kiválóság a tudományban, az ipari vezető szerep és a társadalmi kihívásoknak való megfelelés - hogyan érhető tetten a Műegyetem átfogó szakmai programjaiban.

Az idei, „Fókuszban a Műegyetem és az ipar együttműködése 2015” című rendezvényünkön - a korábbiak szerves folytatásaként - a Műegyetem és az ipar együttműködésének eddigi jó gyakorlatairól számolunk be, és feltárjuk az együttműködések új, az eddigiekhez képest hatékonyabb kereteit. Ennek megfelelően rendezvényünk célközönségét egyrészt a gazdaság azon szereplői alkotják, akik érdekeltek az együttműködésben, másrészt azon intézmények képviselői, akik a felsőoktatás-ipar együttműködési központok létrejöttét és megerősödését katalizálni tudó eszközökkel rendelkeznek.

 

· Invitáló és részletes program

· On-line regisztráció a rendezvényre

 

Nagy megtiszteltetés lenne számunkra, ha részt venne rendezvényünkön! Jelentkezését a regisztrációs felületen várjuk.

Mielőbbi pozitív válaszát várva, tisztelettel

 

Budapest, 2015. május 19.

Péceli Gábor