Tájékoztató a koronavírus-helyzetről
2022. május 28.
Ebben a rendszeresen frissülő hírfolyamban olvashatnak a BME által kiadott, a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos közleményekről, intézkedési tervről. Frissítve: 2022.03.06.
TELEFONKÖNYV | TÉRKÉP | HU | EN
2022. május 28.
Ebben a rendszeresen frissülő hírfolyamban olvashatnak a BME által kiadott, a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos közleményekről, intézkedési tervről. Frissítve: 2022.03.06.
2022. május 28.
Az elemi részecskéktől a világűrig címmel nyílik kiállítás a BME újonnan átadott látogatóközpontjában. A tárlat május 30-tól ingyenesen látogatható az egyetem K épületében.
2022. május 27.
„Hogyan lesz a válságból lehetőség?” címmel szakmai konferenciával emlékezett meg születésnapjáról a hazai gazdasági szakemberek egyik legrangosabb oktatási programja.
2022. május 26.
A BME együttműködésével valósulhat meg Magyarországon az emberi vér molekula-összetételének ultrarövid impulzusú lézertechnológián alapuló elemzése.
2022. május 25.
A rendezvényen fellépett Zorán, Harcsa Veronika, a Gryllus fivérek, a Nemadomfel Együttes, valamint elhangzott Carl Orff Carmina Burana című alkotása is.
2022. május 24.
A BME Építőmérnöki Kar nemrégiben kinevezett dékánjával vezetői programjáról, terveiről és az építőmérnöki hivatás előtt álló kihívásokról beszélgettünk.
2022. május 23.
Ezúttal középiskolások szeme láttára tört ketté egy petang golyót Härtlein Károly a fiataloknak szervezett ismeretterjesztő előadássorozat záró alkalmán.
2022. május 20.
Gazdasági és pénzügyi rendszerünk drámai változásainak küszöbén állunk az elismert közgazdász, Richard A. Werner szerint, aki nemrég vendégelőadást tartott a Műegyetemen.
2022. május 19.
Genetikai betegségek kialakulásáért felelős RNS módosulások folyamatát elemezték abban a kutatásban, melyben több hazai szakértő, köztük a BME VBK kutatója is részt vett.
2022. május 18.
A pandémiás helyzet miatt az elmúlt két év díjátadóját pótolták a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében megtartott ünnepségen.
Copyright © 2022 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Impresszum | Süti tájékoztató