Magyar Jövő Internet Konferencia és Okos Város Kiállítás

Időpont: 
2017. november 08. 09:30 és 2017. november 09. 17:00 között
Helyszín: 
K épület Díszterem, Aula
Kategória: 
Konferencia
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Dr. Bakonyi Péter; bakonyip@eit.bme.hu

A 4. Magyar Jövő Internet Konferencia (MJIK 2017) az előző konferenciákhoz (MJIK 2014, 2015 és 2016) hasonlóan a jövő internetének hazai szakmai fóruma, amely az internet trendekről, a feltáruló lehetőségekről és az elért eredményekről kíván átfogó képet adni, célkeresztjébe ebben az évben is a kibontakozó internet ökoszisztéma meghatározó elemét, a Smart City/Okos Város témáját helyezve.

A konferencia két napos programjához Okos Város Kiállítás kapcsolódik, amely széles lehetőséget nyújt az okos város fejlesztési tervek, megvalósítási technológiák és elért eredmények bemutatására, az érintett önkormányzati és vállalati vezetők személyes találkozására. Szeretnénk, ha a konferencia és a kiállítás mind a hazai, mind a közép-kelet európai okos város törekvések számára fórumot jelentene.

A konferencia és a kiállítás közös rendezvényére – a Tudomány hónapja keretében – 2017. november 8-9.-én kerül sor a főrendező Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Központi épületében.

A két napos esemény nyelve: magyar és angol.

Részletes program

A konferencia társrendezői a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), a Hírközlési és Informatikai Egyesület (HTE), a Jövő Internet Nemzeti Technológiai Platform (FI NTP) és a Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ (FIRCC). A konferencia szakmai szervezését az Okos város – okos közigazgatás NKE - BME kutatóműhely végzi.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

A Magyar Tudomány Ünnepe valamennyi BME programja ITT érhető el.