Nyílt Nap

Időpont: 
2017. november 24. 09:00
Helyszín: 
K, CH, St épületek (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.) I és Q épületek ( 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.)
Kategória: 
Rendezvény
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
BME HSZI

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 2017. november 24-én, pénteken újra kitárja kapuit a középiskolás diákok, szüleik, tanáraik, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező érdeklődők előtt. Szeretettel várunk mindenkit, aki műszaki, informatikai, gazdasági, természet- vagy társadalomtudományi területen szeretné folytatni tanulmányait. És természetesen várjuk azokat is, akik még nem döntötték el, milyen pályát válasszanak. Reméljük, rendezvényünk segíteni fog ebben is.

Egyedülálló tájékozódási lehetőséget adunk a pályaválasztás előtt állók számára, hiszen a Műegyetem képzéseinek teljes kínálata áttekinthető egy helyszínen egyetlen nap alatt.

A Nyílt Nap programjainak legfontosabb célja, hogy látogatóink közvetlen tapasztalatot szerezzenek az itt folyó képzésekről, a hallgatói életről. A laborlátogatások, ismeretterjesztő előadások, kari tájékoztatók remek lehetőséget teremtenek erre. Emellett a felvételivel kapcsolatos kérdéseikre is igyekszünk minél pontosabb választ adni.
Felkészülés a Nyílt Napra

Minden diákot arra biztatunk, tájékozódjon, gyűjtse össze kérdéseit a Nyílt Napra, ahol azokat közvetlenül felteheti mind a nyolc karnak. Emellett mindenképp látogasson el az általa kiválasztott karok honlapjára.

A BME Nyílt Nap részletes programja elérhető a BME HSZI oldalán.

Regisztráció