Stratégia és jövőkép - Az energiaszektor következő 15 éve

Időpont: 
2017. november 02. 17:00
Helyszín: 
I épület földszint 28-as nagyelőadó
Kategória: 
Rendezvény
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Energetikai Szakkollégium

Az Energetikai Szakkollégium fennállásának tizenötödik évfordulója alkalmából Jubileumi estet szervez, melynek keretében egy nyilvános panelbeszélgetés kerül megrendezésre, ahol a résztvevők az energiaszektor következő tizenöt évben várható fejlődéséről hallhatnak iparági vezetőktől.

Az elmúlt években az energiaipar átalakulása volt megfigyelhető, mely változások rendre kihívások elé állítják az energiaiparban vezető vállalatokat. Az est témája az energetika jövője a következő 15 évben. A panelbeszélgetés első 60 percében minden résztvevőnek lehetősége nyílik 10-12 percben, röviden ismertetni vállalata középtávú stratégiáját, azokat a fejlesztéseket, innovációs törekvéseket és projekteket, amivel reagálni kívánnak az említett kihívásokra. Ezt követően a felkért moderátor előre egyeztetett kérdések mentén vezeti a társalgást, melynek során az előadók lehetőséget kapnak a következő 15 év stratégiáihoz kapcsolódó tématerületek kifejtésére saját vállalatuk szemszögéből. A közönség előre összegyűjtött kérdéseinek feltételére a moderátor által kerül sor az előadások végén.

Célunk, hogy a közönség számára egy olyan egyedi, szakmai rendezvényt biztosítsunk, amihez hasonlót korábban még egyetlen alkalommal sem rendeztek meg egyetemi környezetben, továbbá, hogy partnereinknek megköszönjük az elmúlt 15 évben nyújtott támogatásukat.

A nyilvános panelbeszélgetés keretében az energiaszektor következő 15 évben várható fejlődéséről lesz szó iparági vezetők részvételével.

Előadók:

  • Béres József - ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgató
  • ifj. Chickán Attila - Alteo Nyrt. vezérigazgató
  • Csomai Kamilla - MAVIR Zrt. vezérigazgató
  • Kiss Attila - E.ON Hungária Zrt. igazgatósági tag
  • Sverla Viktor - MOL-csoport stratégiai elemzés és üzleti értékelés vezető

Az előzetes regisztráció alapján a nagy számú érdeklődő miatt az IB028-as terem megtelt. A további érdeklődők számára lehetőséget biztosítunk az IB026-os teremben az előadás élő közvetítésének megtekintésére.

További részletek az Energetikai Szakkollégium honlapján.