A jogásszal való együttműködés kérdései a projektben

Időpont: 
2017. november 16. 16:00
Helyszín: 
I épület B. szárny, I.em 110-es tanácsterem
Kategória: 
Előadás
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
BME HTE

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a 35. Projektmenedzsment Műhelybe, melynek témája "A jogásszal való együttműködés kérdései a projektben".

A Műhely  a projektek kritikus jogi kérdéseit  tekinti át és ezek megoldást vizsgálja a jogász és a projektmenedzser együttműködésében, azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a különböző szakmai kultúrájú szakemberek egymás iránti bizalmának építéshez, a projektek sikerességéhez és a projektmenedzsment kultúra fejlődéséhez. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására dr. Naszádos Krisztinát kérték fel.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések:

  • Milyen együttműködési gyakorlatot tapasztaltak jogászokkal projektekben?
  • Hogyan oldódnak meg a projektek jogi konfliktusai?
  • Találkoztak-e kifejezetten projektekre specializálódott jogi szakemberekkel?
  • Mit gondolnak a jogász felelősségéről a projektekben?
  • Milyen kompetenciák szükségesek egy projektekben kiváló jogásznak?

Naszádos Krisztina  által összeállított, előkészítő blog olvasható a Menedzsmentfórum oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development nit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára).

További részletek a Hallgatói Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék oldalán.