Tervezd meg az osztálykirándulásod! Tölts egy napot Budapesten!

Időpont: 
2018. március 10. 10:00
Helyszín: 
Budapest
Kategória: 
Rendezvény
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Építészmérnöki Kar

Építészeti-kulturális városi séták Budapesten középiskolás osztályoknak

A főváros nevezetességeit érintő, izgalmas, építészeti-kulturális örökségünket feltáró, tematikus városi sétára invitáljuk a konvergencia régiós (Budapesten és Pest megyén kívüli) középiskolás osztályokat.

Gyere és tölts egy napot Budapesten az osztályoddal! Ha még nem jártál Budapesten, akkor azért jelentkezz, ha pedig már jól ismered a várost, akkor azért, hogy egy olyan oldalát lásd, ami eddig sohasem tárult fel előtted!

Amit a szervezők kínálnak: A BME Építészmérnöki Karának oktatói tematikus városi sétákat és kapcsolódó feladatokat dolgoztak ki kifejezetten középiskolások számára. A séta időtartama változó, de nagyjából fél napot vesz igénybe, s személyesen egyeztetjük a részleteket. A programra való jelentkezés ingyenes, de a férőhelyek száma rendkívül korlátozott!

Ami a résztvevők feladata: A Budapestre való eljutás és a városon belüli közlekedés megszervezése és finanszírozása, valamint az ellátás biztosítása az osztályfőnökök, míg a program során a kiskorú diákok felügyelete a kísérő tanárok feladata.
Jelentkezés menete:

A programra Budapesten és Pest megyén kívüli székhellyel rendelkező középfokú oktatási intézmények jelentkezhetnek. Elsősorban osztályfőnökök jelentkezésére számítunk, akik szeretnék tartalmasan tölteni akár a szombati munkanapokat, akár az egy-vagy több naposra tervezett osztálykirándulásukat!

A jelentkezés érkezési sorrendben történik, s a korlátozott férőhelyek miatt, érdemes hamar lefoglalni az időpontokat!

Regisztrácó

További részletek a rendezvény Facebook oldalán.