M3-as metrólátogatás

Időpont: 
2018. március 14. 14:00 és 17:00 között
Helyszín: 
Budapest
Kategória: 
Egyéb
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Energetikai Szakkollégium

A főváros egyik legjelentősebb közlekedési beruházásaként tartható számon a jelenlegi M3-as metró felújítása, mely 2017. végétől kezdődően előreláthatólag 3 évig tartó munkálatokkal jár. Ezen metróvonal rekonstrukciója napi mintegy 500 ezer utast érint, ennek megfelelően a munkafolyamat több ütemben lesz végrehajtva. Az üzemlátogatás során lehetőségünk nyílik betekinteni a metróvonal felújításának kezdeti fázisába, ezen túl a metró villamosenergia-ellátásának, energia-visszatáplálásának, és a felújítás során alkalmazott új technológiák különféle alkalmazásaiba.

Az üzemlátogatás díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és a program részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2018. március 10-ig.

Az M3-as metró építési területére csak korlátozott számban léphetünk be, így a nagy érdeklődés következtében több jelentkezést sajnos nem tudunk fogadni!

További információ az Energetikai Szakkollégium honlapján.