Idei első szabadegyetemi előadás – A női vezetői emberi kvalitásokról

Időpont: 
2019. február 20. 17:00
Helyszín: 
E épület, 8. emelet
Kategória: 
Előadás
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Mérnöktovábbképző Intézet
A HFMS és a BME Mérnöktovábbképző Intézet tisztelettel meghívja önt és munkatársait szabadegyetemi sorozatunk idei, első előadására.
 
A részvétel díjtalan. Kérjük itt regisztráljanak.
 
Női vezetőként a vezetésről és a vezetéshez szükséges emberi kvalitásokról közhelyek nélkül
Interaktív szemináriumunk előadója: Istiván Rita
 
Rita a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület és a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége főtitkára, címzetes egyetemi docens, Zágrábi Bölcsészettudományi Egyetem szláv nyelvek és irodalom szakán szerzett tanári diplomát, majd a BME-n színdinamikai szakmérnöki diplomát.
 
“Az embereknek, az emberi kapcsolatoknak sokkal fontosabb szerepük van az üzleti életben, mint azt manapság divatos gondolni. Azt gondolom, az ember mindig önmagához, a saját értékeihez legyen hű és ebben maradjon kitartó.
Egy vállalkozás legnagyobb értéke az ember. A munkatársak jó közérzetéért olyan anyagi és szociális megoldásokat is fel kell vállalni, ami nálunk a vállalati kultúrákban egyelőre kevésbé jellemző.
Az üzleti életben a legfontosabbnak a kitartást tartom és azt, hogy az ember önazonos legyen, egyaránt ismerje az erényeit és a gyengéit. Mert nagyon sok olyan sikeres menedzser van, aki azért divatos, mert átlát az eredményeken és a számokon, igenis vannak olyan sikeres vezetők, akik messzebbre tekintenek az egyszerű számoknál.”
 
További információ a Mérnöktovábbképző Intézet holnlapján olvasható.