Felvételi előkészítő az esti képzésre

Időpont: 
2019. április 26 (Egész nap) és 2019. június 07 (Egész nap) között
Helyszín: 
E épület
Kategória: 
Oktatás
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Idegen Nyelvi Központ Tolmács- és Fordítóképző Központ
A BME GTK Idegen Nyelvi Központ Tolmács- és Fordítóképző Központja  Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító valamint Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító és tolmács képzésekre felkészítő nyelvi és felvételi előkészítő tanfolyamot indít
 
ANGOL nyelvből.
 
A képzés célja: A szakfordító és tolmács szakra korábban sikertelen felvételit tett, valamint a nyelvtudásukban bizonytalan, de felvételizni, illetve a képzésben részt venni szándékozó jelöltek felkészítése a felvételi vizsgára.
 
A képzés időtartama: 28 óra; heti 4 óra péntek délutánonként: 15.00 és 18.00 óra között.
 
Tandíj: 42 000 Ft (banki átutalással fizetendő)
 
A tanfolyam 2019. április 26-án indul és 2019. június 7-ig tart. Az órák péntekenként 15.00 és 18.00 óra között lesznek megtartva.
 
 
Jelentkezés: a jelentkezési szándékot az alábbi adatok megadásával kérjük jelezni Randrianasolo Daniella programasszisztensnek (r.daniella@inyk.bme.hu):
 
  • név
  • adóazonosító jel
  • lakcím
  • e-mail cím
  • telefonszám
 
Becsatlakozás: az előkészítő tanfolyamhoz folyamatosan lehet csatlakozni a tanfolyami díj részarányos befizetésével. A becsatlakozási szándékot név, adóazonosító jel, lakcím, e-mail cím és telefonszám megadásávál e-mailben kérjük jelezni Randrianasolo Daniella programasszisztensnek (r.daniella@inyk.bme.hu).
 
További információ az Idegen Nyelvi Központ Tolmács- és Fordítóképző Központ honlapján található.