PARIPA Open Day

Időpont: 
2019. szeptember 09. 17:00
Helyszín: 
I épület aula
Kategória: 
Előadás
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

Két éve indította el tanszék nagy sikerrel a A Partnerségben az Iparral - hallgatói képzési és ösztöndíjprogramot (PARIPA), célja egy olyan egyetem-ipar együttműködés kialakítása, melynek eredményeképpen a Tanszék hallgatói versenyképes, ipar által is igényelt kompetenciával (tudás-képesség-hozzáállás-tapasztalat) rendelkeznek a tanulmányaik befejezésével.  

Céges partnereink több éves visszajelzései alapján alakítottuk úgy ki a programot, hogy a hallgatók versenyképes K+F problémák megoldásában szerezzenek értékes tapasztalatokat egy tanszéki és egy céges témavezető felügyelete alatt. Cél, hogy a kolllégák a gyakorlati munkához szükséges szakmai ismereteken túli tudásokat (menedzsment, üzlet-pénzügyi, jogi-szabályozási) is szerezzenek, képességeiket, attitűdjeiket fejleszthessék a piaci versenyképességük növeléséhez.

A 17h-kor kezdődő előadások során a PARIPA program illetve a 9 partnercég mutatkozik be, 18.30h-tól pedig a BME I épület aulájában lehet további felvilágosítást kapni a céges és tanszéki témavezetőktől astandokon.

Regisztráció szeptember 6-ig a következő linken:
https://www.hit.bme.hu/event/15

További részletek a PARIPA programról: