50. Műegyetemi Állásbörze

Időpont: 
2021. október 13. 10:00 és 2021. október 14. 17:00 között
Helyszín: 
K épület Földszint és I. emelet
Kategória: 
Egyéb
Szervezés: 
BME-egyetem
Kapcsolattartó: 
Orbán Balázs – MŰHASZ

Két év kihagyás után, részben jelenléti körülmények között, hibrid módon kerül megrendezésre hazánk egyik legrangosabb álláskereső rendezvénye, a Műegyetemi Állásbörze. Október 13-14. között közel 100 kiállító és több mint 1000 állásajánlattal várja az érdeklődőket.

 

Azon kiállítói igényeket figyelembe véve, akik az online kapcsolatfelvételt helyezik fókuszba, idén ősszel először és egyedülálló módon kerül hibrid kivitelezésben megvalósításra a Műegyetemi Állásbörze.

 

Az online térben a vállalati szférában leginkább elterjedt és a távoktatásban is használt Microsoft Teamsen keresztül jöhet létre az interaktív kapcsolat. A kiállítói csatornákra a www.muegyetemiallasborze.hu oldalon keresztül jelentkezhetnek be az álláskeresők. Ezeken keresztül csetelhetnek, beszélhetnek a vállalatok képviselőivel, illetve a platform videóinterjú lebonyolítására is alkalmas. Izgalmas és interaktív előadásokkal várják a kiállítók az érdeklődőket.

 

50. Műegyetemi Állásbörze 2 napon keresztül,  2 emeleten és online környezetben is várja érdeklődőit, 10-17 óra között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületében és a muegyetemiallasborze.hu oldalon.

 

Üdvözlettel,

A Műegyetemi Állásbörze szervezői