BME-s innováció hozta el az első "Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerést

A Hand-in-Scan technológia is részesült az augusztus 29-én első alkalommal átadott „Díj a sikeres vállalkozásokért” elismerésben.

A díj Varga Mihály kezdeményezésére, a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében 2013. augusztusától három kategóriában, havonta kerül átadásra: „A hónap beruházója”, „A hónap kis- és középvállalkozása”, illetve „A hónap induló vállalkozása” címmel. Az augusztusi „A hónap induló vállalkozása” címet Róna Péter ügyvezető vehette át a Clariton Kft. nevében, amely a Hand-in-Scan innovációt fejleszti. A projektről a bme.hu már több alkalommal beszámolt, legutóbb június elején annak kapcsán, hogy a szingapúri Nemzeti Egyetemi Kórház ezt a technológiát választotta kézhigiéniás programjához.

A „Díj a sikeres vállalkozásokért” célja, hogy elismerje, ismertté tegye és ösztönözze azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak hazánk versenyképességének fokozásához, és példáként szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához.

Forrás: NGM sajtóközlemény