ÚNKP 2016

 

 

 

Pályázati kiírás

A pályázati kiírás itt található meg.

Az ÚNKP keretében a pályázatok benyújtását, befogadását szabályozó rektori-kancellári utasítás készült. E dokumentum rögzíti azokat a pályázati feltételeket, amelyek a Támogató által megadott pályázati dokumentációban szereplő szabályozás általános vagy többféle módon értelmezhető pontjait intézményi szinten egyértelművé teszik.

Az utasítás pdf formátumban innen letölthető. Az utasítás 2. számú melléklete a Pályázat Egyezőségi Nyilatkozat (docx formátumban innen letölthető). A pályázók számára a pályázati dokumentáció összeállítását segítő ellenőrző listát állítottunk össze (xlsx formátumban innen letölthető). Továbbá rektori-kancellári utasítás készült a pályázatok rangsorolásával kapcsolatos feladatokról (innen letölthető), valamint a 2016. évi ÚNKP keretében elkészült záró szakmai beszámolók értékelésével kapcsolatos feladatokról (innen letölthető)

Az ösztöndíjszerződések megkötésével, az ösztöndíjak kifizetésével, jogviszony-ellenőrzésekkel, a szakmai teljesítmények nyomonkövetésével, igazolásával kapcsolatos szabályokat az alábbi rektori-kancellári utasításban rögzítettük.
 

Kitöltendő adatlapok

Az EMMI frissítette a Kutatási terv (docx formátumban innen letölthető) és A fogadó felsőoktatási intézmény szándéknyilatkozata (docx formátumban innen letölthető) adatlapokat.

A minisztérium továbbá kéri,  hogy a pályázás során a pályázók a frissített adatlapokat használják. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az EMMI weboldalán ezt a két adatlapot nem frissítették, így mindenképpen innen szíveskedjenek letölteni azokat!
 

Nyertes pályázatok

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem nyertes pályázóinak listája ITT található meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázók névsora változhat, amennyiben az Ösztöndíj Működési Szabályzatban foglalt kötelezettségeinek a pályázó nem tesz eleget (többek között a kötelező dokumentumokat nem nyújtja be, ösztöndíjhoz kapcsolódó jogviszonya nem jön létre, azt nem igazolja a BME felé szeptember 20-ig, nem írja alá az ösztöndíjszerződést). A nyerteseknek gratulálunk, kutatási tevékenységükhöz sok sikert kívánunk!

A nyertes pályázók által kitöltendő dokumentumok:

- ösztöndíj elfogadó nyilatkozat minta
- fogadó felsőoktatási intézmény befogadó nyilatkozat minta

 

BME kari ÚNKP ügyintézők

Kar Név Beosztás Épület, emelet Telefon E-mail cím
Építőmérnöki Kar Dr. Krámer Tamás tudományos dékánhelyettes

K ép. 1. em. 28.

+36 (1) 463-3531 kramer@vit.bme.hu
Gépészmérnöki Kar Dr. Kovács Ádám tudományos dékánhelyettes K ép. 1. em. 24. +36 (1) 463-1367 adamo@mm.bme.hu
Építészmérnöki Kar Dr. Sipos András tudományos dékánhelyettes K ép. 1. em. 23. +36 (1) 463-3521 tdh@epitesz.bme.hu
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Dr. Bodzay Brigitta irodavezető K ép. 1. em. 22. +36 (1) 463-3673 vbk_kfi@mail.bme.hu
Villamosmérnöki és Informatikai Kar Dr. Levendovszky János tudományos dékánhelyettes

Q ép. B
mfsz. 17.

+36 (1) 463-2151 levendov@hit.bme.hu
Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Dr. Mészáros Ferenc hivatalvezető

K ép. 1. em. 27.

+36 (1) 463-3618

fmeszaros@
mail.bme.hu
Természettudományi Kar Adamis-Szél Viktória hivatalvezető K ép. 1. em. 18. +36 (1) 463-3758 adamisviki@ttdh.bme.hu
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Verebics Ilka ügyvivő szakértő Q ép. A mfsz.16. +36 (1) 463-3749 verebicsi@gtdh.bme.hu