Új tervezésű, körbejárható stand várta a középiskolásokat az idei Education

Több ezer továbbtanulni vágyó fiatal fordult meg a Műegyetem megújult külsővel megjelent standjánál. Képriport a Nemzetközi Oktatási Szakkiállításról.

A színpad közelében elhelyezett, közel 100 négyzetméter alapterületű standon a nyolc kar képviselői mutatták be a BME képzési palettáját.

„A külcsín felzárkózott a belbecshez. Az új dizájnnal, a látogatóbarát és minden oldalról nyitott, körbejárható standunkkal a Műegyetem fiatalosságát, frissességét szerettük volna bemutatni, ami fontos szempont lehet a „Z” generáció, azaz, a továbbtanulás előtt álló ifjúság döntéshozatalában. Számukra az újdonság és az innovatív megjelenés is sokat nyom latba” – árulta el az arculatváltás hátteréről Nagy Gábor, a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) Hallgatói Közéletet Támogató Osztályának vezetője.

A BME standját központi helyen, a bejárathoz és a színpadi előadásokhoz közel helyezték el. Az átfogó intézményi kiállítóteret modern installációkkal és egységes műegyetemi jelképekkel látták el, ám az egyes standszekciókon belül a karok saját igényeikre és üzeneteik közvetítésére formálhatták a teret.

TZS - TJ

Fotó: Philip János, SPOT