Elmaradnak az áprilisi nyelvvizsgák a koronavírus-járvány miatt

A BME Nyelvvizsgaközpont új időpontokat szervez, és továbbra is fogadja a jelentkezéseket.

Kedves Vizsgázóink!

A rendkívüli helyzetre tekintettel a BME Nyelvvizsgaközpont azt a döntést hozta, hogy az áprilisi nyelvvizsgát új időpontra helyezi át, mind a vizsgaközpontban, mind pedig a vizsgahelyeken. Amint a járványügyi helyzet és a kormányzati intézkedések lehetővé teszik, azonnal megrendezzük a vizsgát.

Az eddigi jelentkezések tehát érvényesek, a már jelentkezetteknek további teendőjük nincs, az eddig leadott jelentkezések automatikusan az új időpontra is érvényesek, és továbbra is lehet jelentkezni! A jelentkezési határidő változatlanul március 25.

Meggyőződésünk, hogy ebben a helyzetben ez az egyetlen helyes döntés, hiszen az emberi élet és egészség védelménél semmi nem lehet fontosabb.

További információikat az új időpont ismeretében tudunk majd közölni. Addig is arra kérjük az érdeklődőket, hogy kövessék honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ahol folyamatosan tesszük közzé a legfrissebb információkat.

A korábban vizsgázottak figyelmét felhívjuk arra, hogy az április 2-3-i megtekintési lehetőséget a körülményekre való tekintettel nem tudjuk biztosítani.

Telefonon és e-mailben továbbra is állunk rendelkezésükre.

Nagyon vigyázzanak magukra és egymásra, jó egészséget kívánunk!

BME Nyelvvizsgaközpont