Indulj a BME és az MNB Bank to the Future újabb versenyén!

A Műegyetem és a Magyar Nemzeti Bank közös felhívása a leginnovatívabb hallgatóknak szól.

A Bank to the Future versenyre olyan diákok jelentkezését várják, akiket érdekel a pénzügyi tudatosság és van ötletük, egyúttal szívesen fejlesztenének egy web-alapú játékot a Digitális Diákszéf applikációba.

Pályázatot nyújthat be valamennyi 3 vagy 4 fős csapat, amelyek minden tagja a 2020/2021. tanév 2. félévében a BME bármely karának teljes idejű vagy részidős, alap-, mester-, vagy osztatlan képzésben részt vevő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója.

A megmérettetés két online fordulóból áll. A selejtező során egy online (IT és üzleti) szakmai kvízt kell a versenyzőknek megoldaniuk. Ha ezt sikeresen teljesítették, akkor nyílik meg a lehetőség az online felületen kétoldalas játékötlet-pályázatuk feltöltésére. A második fordulóba, azaz az online döntőbe a legjobb munkákat beküldő csapatok jutnak tovább. Ott a web-alapú játék bemutatása lesz a feladat. A fináléba 8-12 csapat kerül, akik azt megelőzően egy intenzív, egynapos képzésen vesznek részt a digitális termékfejlesztésre, designra és marketingre fókuszálva.

Jelentkezni a www.banktothefuture.hu oldalon keresztül lehet, a selejtező 2021. február 22-től kezdődik.

A döntőbe jutott csapatoknak szóló intenzív képzést 2021. március 5-én tartják, ezt követi március 6-7-én egy 48 órás design sprint.

Az online döntő, azaz a zsűri előtti bemutató időpontja: 2021. március 9.

A verseny összdíjazása nettó 5.000.000 Ft, amelyből a győztes csapat 2.000.000 Ft-ot nyerhet.

A teljes pályázati kiírás  is már elérhető.

– GI –

Bélyegkép forrása: MNB