Ha startupot indítanál, jelentkezz a BME Z10 akcelerátor programba!

Ötletet, csapatot Te hozol, mi 5 hét alatt felkészítünk befektetésre.

A BME Z10 akcelerátor egy vállalkozói képzés. Öt héten át a hallgatók mentorok és szakemberek segítségével igazítják ötleteiket a valós piaci igényekhez. A végén befektetők előtt bemutatkoznak és a legjobbak befektetési ajánlatot is kaphatnak.

A jelentkezési határidő: 2021. február 28.

A Heatventors startup csapat

A Z10 akcelerátor programja korai szakaszban lévő, gyors növekedésre alkalmas projekteknek oktatást, mentorálást és tőkebevonási lehetőséget biztosít a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME). Célja lerövidíteni a piacra lépéshez szükséges időt és felkészítse a csapatokat a befektetés megszerzésére.

A részvevők a startup indításhoz szükséges „soft” és „hard skillekkel” ismerkednek meg, amelyeket készség szintre fejlesztenek. Az egyes modulokban az önismeret, a hatékony csapatmunka, az üzleti, pénzügyi modellezés, az iparjogvédelem, piacelemzés, az utolsó modulban az előadói készségek fejlesztése kap kiemelt hangsúlyt.

A BME a Hiventures Zrt.-vel közösen 2018 óta nyújt ilyen képzést egyetemisták és kutatók részére, ami az évek alatt az ország egyik legsikeresebb startup programjává vált. A folyamatosan fejlesztett képzési tematika pedig egyre sikeresebben adja át a befektetés és a vevők megszerzéséhez szükséges tudást. 2021-től a képzés kifejezetten a Z10, a BME saját és az ország egyik első egyetemi inkubátorának önálló akcelerátor programja lesz, aminek továbbra is hivatalos partnere a Hiventures Zrt., mint kockázati tőkebefektető.

A Rollin startup csapat

Eddig több mint 150 vállalkozási ötlettel jelentkeztek a hallgatók a BME inkubációs programjába, amelybe 15 startup került be. A csapatok mára csaknem 175 millió forint befektetéshez jutottak. Az egyéves Z10-ben jelenleg tíz, egyetemistákból álló, tőkebefektetést szerzett csapat dolgozik.

 

– GI –