Elindult a regisztráció a műegyetemi Online Nyílt Napokra!

A pályaválasztást segítő programokkal várják a továbbtanulás előtt állókat a november 26-án nyíló műegyetemi Online Nyílt Napokon.

A jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel rendhagyó formában rendezik meg a középiskolásoknak és a Műegyetem képzési lehetőségei iránt érdeklődőknek az idei nyílt napot: az eseménysorozat az online térbe költözik, a jelenléti rendezvény a járványhelyzet miatt elmarad.

A BME 2021. november 26-án nyitja meg az Online Nyílt Napokat, amely kiváló tájékozódási lehetőséget ad a pályaválasztás előtt álló diákok számára a döntésük meghozatalához.

Az eseménysorozaton történő részvétel online regisztrációhoz kötött. Valamennyi érdeklődő diáknak, tanárnak és szülőnek előzetesen regisztrálnia szükséges a rendezvény honlapján. A nyílt napra regisztrálók becsatlakozhatnak a karok streamelt online bemutatóiba és előadásaiba.

Emellett a regisztrálók számára elérhetővé válnak az eseménysorozat keretében közzétett online tartalmak és kari tájékoztatók is. A korábbi online eseményekhez képest újdonság, hogy a közzétett felvételeket az eseménysorozat első napjától egészen a felvételi időszak kezdetéig megtekinthetik az érdeklődők. A publikált videós anyagok sora folyamatosan bővül.

A közzétett felvételeken és streamelt előadásokon a felsőoktatási felvételi jelentkezést tervező középiskolások tájékozódhatnak a BME sokszínű alap- és mesterképzési kínálatáról, a nemzetközi részképzésekről, a kari hallgatói önkormányzatok tevékenységéről, a közösségi kezdeményezésekről és sportlehetőségekről. A rendezvényre mind a 8 műegyetemi kar saját kari oldalaikon is készül, emellett az egyetem Idegen Nyelvi Központja, valamint Testnevelési Központja is bemutatkozik.

Az online eseménysorozat regisztrációs felülete már elérhető az érdeklődők számára. (Jelentkezni a „Regisztráció” menüpont alatt néhány adat megadásával lehetséges.)

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

TZS