Kelj versenyre!

Kipróbálnád magad és csapatod összetett vállalati problémák megoldásában? Jelentkezz az MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Versenyére! Csak a BME hallgatói számára!

A Magyar Nemzeti Bank Oktatási és Tudományos Kör Egyesület szervezésében és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának közreműködésével meghirdetésre kerül az MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny a BME hallgatói számára.

A versenyre olyan diákok jelentkezését várják, akiket érdekelnek az összetett vállalati problémák, szeretnek csapatban dolgozni és szeretnék kipróbálni magukat menedzseri döntéselőkészítői és döntéshozói szerepben.

A verseny két részből áll. A verseny kezdetének napján minden csapat megkapja a megoldandó esetet, aminek megoldására, és arról készült prezentáció és vezetői összefoglaló beküldésére 2-3 nap áll rendelkezésre. Ezen anyagok alapján a szakmai zsűri kiválasztja a döntőbe került csapatokat, akik a döntőben személyesen prezentálják megoldásukat és válaszolnak a zsűri kérdéseire.
A kiadásra kerülő eset angol nyelvű, a megoldás dokumentumai és a döntőbeli prezentáció elsődleges nyelve a magyar, de leadható/megtartható angolul is.

Figyelem, regisztráció 2022.október 31-ig!

 

 

Rektori Kabinet Kommunikációs Csoport