Fenntarthatóság, kihívások és kommunikáció egy változó világban

Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon idén is folytatódik a több évtizedes múltra visszatekintő Intenzív Kurzus.

A Kurzus célja a gazdálkodási mesterszakon tanuló hallgatók látókörének bővítése, illetve, hogy a rendezvény közelebb hozza a nappali és részidős képzésben tanuló hallgatókat az üzleti élet képviselőihez.  A magyar és angol nyelvű esemény idei mottója: „Menedzsment kihívások, kommunikáció és kapcsolatok egy változó világban

Különböző felsőoktatási intézményekből és a vállalati szférából tíz nemzetközi előadó érkezik a 6 napos rendezvényre. A hallgatók válogathatnak a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar kiváló oktatóinak előadásai és workshopjai között is.  Ebben az évben lehetőség nyílik szakspecifikusan, egyedi kínálattal workshopokon is részt venni, ahol kisebb csoportokban, intenzívebb munka folyik majd Karunk kollégáinak közreműködésével, köztük a Quantitative Social and Management Sciences Research Centre is bekapcsolódik az Intenzív kurzus workshopjaiba.

A fenntarthatóság témájával az intenzív kurzus kiemelten, több előadásban is foglalkozik. Ennek aktualitást ad, hogy a 2022-ben megjelent fenntarthatósági QS rangsorban  a magyar egyetemek között első helyen szerepelt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

A program kiemelendő eseménye a december 2-i Women in Business Day. A tematikus nap a GTK Alumni programjának egyik eleme azáltal, hogy a nap előadói elsősorban a kar Master of Business Administration (MBA) képzésén végzett, vezető beosztásban lévő hölgyek, akik előadásaikban karrierútjukat is bemutatják.

A kurzus összes előadása és a Networking Event is szabadon látogatható, a szervezők minden BME-s kollégát szeretettel várnak.

 

 

GTK-Rektori Kabinet Kommunikációs Csoport