Van már BME-s pólód? Keresd a Műegyetem új webshopjában!

November 14-én elstartolt a bmeshop.hu, ahol a BME hivatalos logójával ellátott ajándéktárgyakat, pólókat, pulóvereket, divatos kiegészítőket lehet kedvező áron megvásárolni.

A büszke BME-s legfőbb jellemzői az elhivatottság és a tudásvágy. Ezeket a rendkívül fontos tulajdonságokat mostantól a műegyetemisták megjelenése is tükrözheti, hiszen megnyílt a BME-s ajándéktárgyak webshopja.

A BME évek óta tervezett fejlesztése, hogy az egyetem védjegyeivel ellátott ajándéktárgyak az egyetemi polgárok (hallgatók, oktatók, dolgozók, alumni hallgatók) számára nagy választékban, jó minőségben elérhetők legyenek. Ennek érdekében a BME a Műegyetemi Hallgatói Szolgáltató Kft-vel együttműködve hozta létre a BME SHOP-ot. A termékkínálat az Egyetem értékeit, hagyományait tiszteletben tartva az aktuális trendekhez és vásárlói igényekhez is alkalmazkodik.

A webshop egyik legfőbb célja, hogy a műegyetemi közösséget a termékeken keresztül is erősítse, hiszen BME-snek lenni nemcsak büszkeség, de igazi életérzés is. A BME SHOP-ban kínált termékek nemcsak a jelenlegi és alumni-hallgatók Műegyetem iránti elkötelezettségét erősítheti, de a leendő hallgatókat is képes lehet majd megszólítani.

A szinergikus hatások elérése érdekében az ajándékbolt kreatív koncepciójának kialakítása, illetve pozicionálása a HÖK érintett szervezeteinek bevonásával valósul meg. A termékpaletta kialakításához és a jövőbeni tervek megfogalmazásához is alkalmas forrásdokumentumként szolgálhat az ebben a témakörben írott hallgatói diplomamunka, illetve az ahhoz kapcsolódó kérdőíves kutatás és fókuszcsoportos vizsgálat eredményei. A közösen átgondolt és kidolgozott termékportfólió így hatékonyan közvetíti a BME értékrendjét a termékeket viselő, használó vásárlókon keresztül.

A webáruház tizenhárom különböző termékkel nyitotta meg kapuit, és a jövőben az ajándéktárgyak köre folyamatosan bővülni fog. A megvásárolt termékek az egyetem területén két átvevőponton (ST és Q épület büfé) is felvehetőek lesznek.

 

A webshop indulásának első két hetében a hallgatók főleg online hirdetésekkel (facebook, instagram) találkozhattak, ezt követően indul az offline kommunikáció is. A webshop első napjától elkezdődött egy nyitási akció is, mely során az első 100 vásárló egy 10%-os kupont kap ajándékba, melyet a későbbi vásárlásai során tud majd felhasználni.

 

Kancellária HSZI, MŰHASZ

fotó: MŰHASZ