HIBA = LEHETŐSÉG - Folytatódik a BME GTK és a Forbes együttműködése

Június 2-án, a Millenárison ismét megrendezik a Forbes Legyél Jobb! Napot, amelynek idei fő témája hibáink lehetőségként való felismerése, kihasználása.

“Egy nap, amikor a kirakatba tesszük a tévedéseinket és végre beszélünk a zsákutcákról és elhibázott döntésekről is. Olyan kiváló alkotók és üzletemberek mesélnek legnagyobb bukásaikról, akiket ma már mindenki sikereikről ismer, de nem volt ez mindig így” – szól az eseményleírás.

Az egész napos programon – a tavalyihoz hasonlóan –, a BME Gazdaság-és Társadalomtudományi Karának (GTK) munkatársai idén is egy különleges workshoppal vesznek részt. A délelőtt folyamán Logó Emma oktatási dékánhelyettes, Kun Ágota habilitált egyetemi docens, munka és szervezet szakpszichológus és Halmos Alexandra pszichológus, PhD hallgató várja az érdeklődőket egy rendkívüli szemináriumra. Tavaly a pszichológiai tőke és a HERO modell volt terítéken, most pedig, a Forbes tematikájához csatlakozva, a mentális ellenállóképesség áll majd a középpontban. A mentális ellenállóképesség olyan pszichológiai erőforrás, amely abban támogat bennünket, hogy a kudarcélményeinkből tanulni tudjunk és a személyes hatóerő-érzetünk a nehézségekkel szemben is megmaradjon. Ezen az alkalmon megismerjük a mentális erőnlétünket meghatározó tényezőket és egy gyakorlat mentén megnézzük azt is, hogy a siker elérése érdekében hogyan fejleszthető ez a jellemzőnk.

Az előadás után a BME GTK pultjánál minden érdeklődő személyesen is beszélhet előadóinkkal.

Az eseményen Csernus Imre pszichiáter is előad, valamint a részt vevők megismerkedhetnek Blaskó Nikolettel, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége elnökével, Varga Zoltánnal, a Centrál Médiacsoport tulajdonos-vezérigazgatójával, és sok más tévedésből, kudarcból felépült sikertörténetről is hallhatnak.

 

A tavalyi eseményről itt olvashatsz.

 

HA-KJ