BME Családbarát Közösségi Tér

BME Családbarát Közösségi Tér

Az E épület földszintjén található, akadálymentesen megközelíthető BME Családbarát Közösségi Tér alapvető célja, hogy baba- és gyerekbarát helyszínt biztosítson azon BME-s kisgyermekes szülők számára, akik a gyermekgondozás ideje alatt részidőben dolgoznak, konzultációkat, megbeszéléseket bonyolítanak le, illetve egy-egy egyetemi órát, esetleg kurzust már a gyermekgondozás mellett is megtartanak, így segítve az ő fokozatos visszatérésüket az egyetemünk kötelékeibe és a munka világába. A helyiség nyitva áll a kisgyermeket vállaló egyetemi hallgatók, doktoranduszok számára is. A többfunkciós tér a pelenkázó helyiség mellett szoptatós helyiséget, teakonyhát is magába foglal, lehetővé téve a tápszer vagy bébiétel melegítését.

 

Közösségi délután zenés és kreatív kézműves programmal a BME játszóházban

2024. február 16-án, pénteken 16 és 18 óra között egy közösségi délutánra várjuk sok szeretettel a műegyetemi szülőket és gyermekeiket a BME Családbarát Közösségi Térben. Ez idő alatt a Még töbBMEsét Alapítvány Óvodája és Bölcsődéje kisgyermekgondozónői zenés és kreatív kézműves foglalkozásokat tartanak a játszóházban, amely során gyermekdalokat adnak elő gitárkísérettel, valamint farsangi maszkot lehet készíteni ragasztással, színezéssel, rajzolással. A délután során további adományokat is szívesen fogadunk (könyvek, társasjátékok, építőkockák, bábok, íróeszközök, stb.).

 

BME Családbarát Közösségi Tér | Általános | Microsoft Teams

 

Jogosultság a Közösségi Tér használatához - Regisztráció

 

A közösségi térbe való belépéshez előzetes regisztráció szükséges. A használathoz ITT TUD REGISZTRÁLNI!: https://forms.office.com/e/25ht0pkudM?origin=lprLink

 

cid:image004.png@01DA3415.6A6BACD0

Amennyiben már rendelkezik BME belépő kártyával (BME proxy kártya), és a regisztráció során megadta annak számát, kártyáján 3 napon belül aktiválásra kerül az a funkció, amivel a Családbarát közösségi tér ajtaját nyithatja.

Amennyiben még nem rendelkezik BME belépő kártyával (BME proxy kártya), és a regisztráció során megadta a szükséges adatokat, aktivált kártyája 3 napon belül elkészül, amiről a Vagyongazdálkodási Igazgatóság küld majd tájékoztatást e-mailben!

 

Házirend

 

Adatkezelési Tájékoztató

 

Felelősségvállalási Nyilatkozat

 

1./2024. Rektori-Kancellári Körlevél a BME Családbarát Közösségi Tér kialakításáról

 

 

 

Kapcsolat

E-mail: jatszohaz@bme.hu