MEGÚJULT A BME HONLAPJA ÉS ELINDULT HIVATALOS FACEBOOK OLDALUNK

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy megújult a BME honlapja.

Ezt a megújulást kettős cél vezérelte. Egyrészt szeretnénk a kor követelményeihez igazodva modern, fiatalos megjelenést nyújtani. Másrészt igyekszünk dinamikusan frissülő hírekkel szolgálni egyetemünk hétköznapjairól és tudományos eredményeiről, valamint sajtófigyeléssel gazdagítani a rólunk kialakult képet. Célunk, hogy a jelenlegi és volt egyetemi polgárok, illetve a hazai és nemzetközi érdeklődők számára szélesebb körű betekintést engedjünk az egyetem falai közé, tudományos eredményeinket minél többen megismerhessék, és nyitottságunkkal tovább öregbítsük egyetemünk méltán pozitív hírnevét.

A honlap felső menüjében az egyetemünkről szóló információk, az egyetem története, az oktatással, kutatással és a hallgatói élettel kapcsolatos tudnivalók érhetők el. A hírek melletti jobb oldali sávban a közelgő eseményeket jelenítjük meg folyamatosan. Az oldal alsó részén pedig azok a leggyakrabban használt menüpontok találhatók, amelyek a honlap rendszeres látogatói számára könnyítik meg a gyors információhoz jutást.

További újdonság, hogy az új honlappal párhuzamosan a BME elindította hivatalos Facebook oldalát is. Célunk, hogy összefogjuk a BME közösségét és teret adjunk az egyetemünkhöz kapcsolódó közösségi híreknek, hozzászólásoknak és eseményeknek. A honlapunkon megjelenő híreket a Facebook oldalunkon is megjelenítjük, így ha csatlakoznak közösségünkhöz, automatikusan értesülnek azokról. Kérjük, osszák meg ismerőseikkel, egyetemi barátaikkal is Facebook oldalunkat, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk, illetve ha nálunk tanulnak, tanultak vagy itt dolgoznak, akkor a hivatalos BME oldalt állítsák be tanulmányuk helyszínének vagy munkahelyüknek. Facebook oldalunkon örömmel fogadunk minden olyan tartalmat, amely irányelvünk figyelembevételével építi közösségünket.

Híreinket nem csak Facebookon, hanem Twitteren és RSS olvasóban is követhetik. Kérjük, iratkozzanak fel Twitter csatornánkra, vagy RSS híreinkre, ha szívesebben olvasnak híreket ezekben a formákban.

Egyetemünkön az oktatás és a kutatás egy része angol nyelven folyik, ezért külföldi hallgatóink, partneregyetemeink és cégeink tájékoztatása céljából a honlapunknak, Facebook oldalunknak, Twitter csatornánknak és RSS híreinknek is létrehoztuk az angol nyelvű változatát.

Reméljük, ezek az újítások elnyerik tetszésüket és rendszeres látogatói lesznek a BME honlapjának, valamint aktív tagjává válnak Facebook közösségünknek. Tudjuk, hogy a fejlesztés itt nem ért véget, ezért folyamatosan dolgozunk szervezetünk többi honlapjának megújításán is. Addig is, amennyiben bármilyen technikai észrevétele van a honlappal kapcsolatban, kérjük, írjon Webmesterünknek, tartalmi észrevételek esetén pedig a központi e-mail címünkre küldjön üzenetet vagy ossza meg gondolatait velünk Facebookon.