A BME csapata 3. lett a TIMES nemzetközi esettanulmányi verseny középdöntőjében

A műszaki menedzser hallgatók számára szervezett legnagyobb európai esettanulmányi verseny a Műegyetemen folytatódik február 15-16-án az elődöntővel.

A verseny karlsruhe-i középdöntőjében ért el dobogós helyet a BME csapata: Matzon Ákos, Mátray Ádám, Nagy Szabolcs és Szobonya Bence. A csapat az egyetemi támogatásnak köszönhetően teljes erőbedobással készült a versenyre (az utazáshoz szükséges jegyeket a BME Hallgatói Külügyi Testület biztosította a számunkra). A verseny első estéjén alkalmuk volt több csapattal is megismerkedni, amely során kiderült, hogy a műegyetemistáktól mindenki tart, hiszen az elmúlt évben a BME vihette haza az első helyért járó trófeát. A második és harmadik napon került sor az esettanulmányok megoldására, amelyek a német autóipar egy-egy domináns képviselőjéről szóltak. Mindkét eset új és innovatív, az autóiparral kapcsolatos trendekre reagált és a csapatok számára rengeteg új ismeretet nyújtott a területről. Az utolsó este egy gálavacsora keretein belül derültek ki az eredmények, vagyis, hogy a Budapest-Kaiserslautern-Stockholm dobogós hármasnak mi lesz a sorrendje. A magyar csapat ezúttal a harmadik helyet érte el.

A résztvevők mindenkinek ajánlják a TIMES-ra való jelentkezést, hogy merje megmérettetni magát más egyetemistákkal, amivel nagyon jó élményt és roppant sok tapasztalatot nyerhet.

Az érdeklődők máris megismerkedhetnek a versennyel, ugyanis az ESTIEM Budapest BME és a Hallgatói Külügyi Testület szervezésében február 15-16-án itt a BME-n kerül megrendezésre a verseny elődöntője. A kétnapos rendezvényen kilenc csapat versenyez a továbbjutásért, hogy elnyerhessék „Az év műszaki menedzser hallgatója” díjat. A résztvevő csapatok: Brussels, Enschede, Graz, Helsinki, Lund, Novi Sad, Seville, Sofia, Trondheim. Az esetek megoldása péntek és szombat délelőtt lesz, a prezentációk mindkét nap 13:00-kor kezdődnek a K épületben.

A délutáni program minden érdeklődő számára nyitott!

További információ az esettanulmányi versenyről.

További részletes adatokkal a ESTIEM Budapest BME csapata szolgál.

A BME csapata