Ugrás a tartalomra

Hírfolyam

Téged is várunk a BME standjánál az EDUCATIO Szakkiállításon!

2023. 01. 13.

Most élőben kérdezhetik a BME hallgatóit a képzések, az ösztöndíjlehetőségek vagy a műegyetemi hallgatói élet iránt érdeklődők és továbbtanulás előtt állók.

Milyen műegyetemi programokkal várják a látogatókat a 2023-as EDUCATIO Szakkiállításon?

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem képviselőivel a rendezvény HF07-es standjánál találkozhatnak az érdeklődők.

A minden oldalról körbejárható műegyetemi standnál a Hallgatói Képviselet diákjai fogadják az érdeklődőket és nyújtanak tájékoztatást az egyes képzési területekről, a nyelvi és duális képzési lehetőségekről, az ösztöndíjprogramokról, a kollégiumi férőhelyekről, az egyetemi életről, és nem utolsósorban a felvételi eljárás változásairól is.

A műegyetemi standnál jelen van a BME Suborbitals rakétafejlesztő csapat, akik Európa tíz legjobb rakétaépítő formációja közé kerültek 2022-ben. Ugyanitt megtekinthető a BME Formula Racing Team legújabb versenyautója, és a csapattagok is válaszolnak a mérnökhallgatói megmérettetések iránt érdeklődők kérdéseire.

Az EDUCATIO Szakkiállítás mindegyik napján 13 órától a nagyszínpadon mutatkozik be a BME, ahol Dr. Somogyi Rita, Balogh Blanka, Ilinyi Blanka, Smuk András, Dr. Nagy Balázs és Dr. Berezvai Szabolcs előadásában fedezzük fel együtt a jövőt!

A háromszereplős színpadi beszélgetéseken olyan összegyetemi témákról diskurálnak a résztvevők, mint a műegyetemi közösségi élet, karrierlehetőségek a diplomaszerzés után, napjaink munkaerőpiaci viszonyai, milyenek az oktatók az egyetemen, és mennyire nehezek vagy éppen könnyűek a BME-s tanulmányok.

Bővebb információ a rendezvény programjáról az alábbi linken található.

 

 

TZS-KJ

Fotók: Geberle B.