Ugrás a tartalomra

Az egyetemen belüli jó gyakorlatok, oktatási innovációk feltérképezése és széles körű megosztása kiemelt küldetése a minőségügyi célkitűzéseknek. Az oktatói közösség támogatásával, az egymástól tanulás lehetőségeinek megteremtésével és a hálózatosodás segítésével olyan tanuló szakmai közösség jöhet létre, mely hatékonyabban képes megtalálni a megoldásokat a felsőoktatást érintő oktatási kihívásokra.

Ennek támogatására összegyűjtjük és az egyetemi közösség számára nyilvánossá tesszük a különböző szervezeti egységekben működő vagy akár egyénileg alkalmazott innovatív megoldásokat.

Arra kérjük az egyetemi polgárokat, hogy ha ismernek, netán alkalmaznak olyan unikális megoldásokat, módszereket, technikákat, melyeket érdemesnek találnak annak széles körű elterjesztésére az egyetemen belül, az alábbi űrlap segítségével osszák meg velünk azokat.

Kiemelten kérjük a bármely nemzetközi csereprogramon részt vett kollégákat és hallgatókat, hogy a külföldön tapasztalt jó gyakorlatokat is mutassák be az űrlap kitöltésével.